SUNCE a.d. Sombor
about...
quality/ems
structure
awards
products
reports
marketing
Products
Fabrika ulja Sunce Sombor pripremila je i iznela na tržište čitavu novu klasu jestivih ulja, pod imenom premium. Time se Sunce definitivno odvaja od ostalih proizvođača, jer jedino na našem tržištu umesto uobičajenog (i jedinog pakovanja) ulja nudi potrošačima čitavu paletu visokokvalitetnih jestivih ulja koja se mogu svrstati u 3 klase: classic, premium i exclusive.

Premium klasu čine četiri nova ulja: 100% presovano suncokretovo ulje, salatno ulje, ulje od komine masline i omega 3 ulje. Sve nove proizvode karakteriše nova tehnologija proizvodnje, što im daje viši kvalitet u odnosu na “obično” ulje i čini ih zdravstveno veoma korisnim.

Pažnju javnosti verovatno će najviše izazvati omega 3 ulje, kao sasvim jedinstvena ponuda na našim prostorima. Reč je o ulju koje sadrži idealan odnos takozvanih polinezasićenih masnih kiselina omega 3 i omega 6. To su sastojci kojih u prirodi ima u ribljem mesu, a Svetska zdravstvena organizacija ih je pre dve godine proglasila za veoma korisne u prevenciji bolesti srca i krvnih sudova. Omega 3 jestiva ulja inače su postala veliki trend u svetu. Kod nas, međutim, do sada ne samo da ih nije proizvodio nijedan domaći proizvođač, već u prodaji nema ni uvoznih proizvoda ove vrste. “Sunce” će i po tome potvrditi da je ne samo lider u prodaji jestivog ulja, već i po inovacijama koje unosi u proizvodnju ove važne životne namirnice.

Ponudu “Sunca” obogatilo je i novo pakovanje standardnog jestivog ulja u pet boci od dva litra. Novo pakovanje je istovremeno i jeftinije, a i praktičnije za kupce koji troše veće količine ulja i probni period prodaje pokazao je veliku zainteresovanost tržišta.